Diensten

 

 

Bij Schildersbedrijf Sam Schilders kunt u terecht voor:

mm

Binnen Schilderwerk
Buiten Schilderwerk
Houtrot reparatie
Latex Spuitwerk
Behangen
Glasvezelbehang
Onderhoud schilderwerk
Reparatie werkzaamheden
Monumentaal Schilderwerk
 
Binnen Schilderwerk

Binnen Schilderwerk is belangrijk voor de bescherming van de wanden en het houtwerk van uw huis.   Binnenschilderwerk is voor een groot deel verantwoordelijk voor de sfeer binnen uw huis. Schildersbedrijf Sam Schilders adviseert u daarom zo goed mogelijk bij de materiaal en kleurkeuze van binnenschilderwerk. Als binnenschilder houden wij ons bezig met de afwerking van plafonds, wanden, kozijnen, ramen en deuren en kunnen wij u een scala aan mogelijkheden aanbieden. Met schilderen binnenshuis willen we een en ander mooi maken en een kleurtje geven. Binnen kozijnen en de binnenzijde van gevelkozijnen kunnen zonder problemen met elke soort houtverf worden geschilderd.  BTW bij binnenschilderwerk is slechts 9%

Deze lage BTW bij  maakt het extra voordelig om de binnenkant van uw woning op te laten frissen door Sam Schilders.

Buiten Schilderwerk

Laat u de buitenkant van uw woning schilderen, dan gaat u natuurlijk voor de beste kwaliteit.  Zo kunt u rekenen op een langdurig mooi resultaat en dat u niet over een jaar weer terug bij af bent.   Met buitenschilderwerk wordt het schilderwerk aan de buitenkant van uw woning of pand bedoeld.  Denk aan kozijnen, deuren, gevel en buitenmuren. Een belangrijke functie van buitenschilderwerk is het voorkomen van houtrot waardoor de kozijnen langer meegaan.  Een pas geschilderd huis is nog geen goed beschermd huis.Verf is niet alleen een mooie afwerking van uw woning, het beschermt ook de houtdelen tegen de inwerking van vocht.

Heeft u behoefte aan een andere kleurpalet dan stellen wij voor u vrijblijvende een kleuradvies op. We houden daarbij rekening met de binnen uw straat of wijk geldende kleurafspraken voor schilderwerk.

Houtrot reparatie

Houtrot steekt vaak ongemerkt de kop op en is de belangrijkste oorzaak van problemen met kozijnen en andere houten onderdelen van uw woning. Vocht veroorzaakt schimmel en schimmel veroorzaakt houtrot. Na een goede inspectie en vastgestelde houtrot volgt de houtrot reparatie.Eerst wordt het rotte hout weggehaald, tot aan het nog gezonde hout. Het is hierbij van belang dat de reparatieplekken goed opgezuiverd en stofvrij worden gemaakt. Hierna wordt de reparatieplek behandeld met twee componenten product is speciaal bedoeld voor het impregneren, hechting en afsluiten van het kale hout.Na ongeveer twintig minuten, tot maximaal 2 uur, kan de reparatie met bijpassende product plaatsvinden. Na de door harding kan de reparatieplek worden geschuurd. Het gerepareerde oppervlak is met een schuurmachine goed vlak en strak te schuren. Als het geschuurde werk schoon en stofvrij is gemaakt, wordt het met de rest van het schilderwerk met een volwaardig verfsysteem geschilderd.  Schildersbedrijf Sam Schilders zorgt voor onzichtbare reparaties.

Behang

Behang geeft je muur direct een persoonlijke uitstraling en is niet alleen mooi maar ook warm en gezellig. Geheel naar uw eigen wens maken wij uw wanden en plafonds mooi. Behangmateriaal is er in vele soorten waaronder papier, acryl, vinyl, textiel, vlies en glasvezelbehang. De structuur van het behangmateriaal kan naar uw keuze grof, fijn, korrelig, of effen zijn. Ook wat de behangthema’s betreft heeft u vele mogelijkheden.   De kunst van behangen is dat het net is of er één grote print tegen de muur geplaatst is zonder naden en dat de afbeeldingen netjes overlopen op de verschillende stroken behang. Ook is het belangrijk dat er geen luchtbellen ontstaan achter het behang.Behang verwijderen is een vervelende, maar vaak noodzakelijke stap als u de muur opnieuw wilt behangen of verven.  De eenvoudigste en meest gebruikte techniek voor het behang verwijderen is het afstomen

 

Glasvezelbehangrtfh

Glasvezelbehang is sterk, stootvast, scheuroverbruggeld en makkelijk te reinigen.  Glasvezelbehang heeft door zijn structuur een mooie en warme uitstraling.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hoogwerker

Dit bedrijf werkt met uitsluitend kwalitatieve materialen en instrumenten waaronder de hoogwerker. De hoogwerker zorgt ervoor dat de schilders op moeilijke plekken kunnen komen, om deze te kunnen repareren.Echter zijn deze plekken vaak van groot belang en worden vaak over het hoofd gezien.