Latex Spuitwerk

 

 

Latexverf spuiten: de voordelen en nadelen.

Toe aan een frisse nieuwe kleur in huis? Of zijn die ooit zo witte muren toe aan een opknapbeurt? Denk dan eens na over het laten spuiten van de muren en plafonds in huis. Wij vertellen u graag wat meer over de voordelen en nadelen van latexverf spuiten.

Praat u graag eerst met een professional over wat voor uw wanden of plafonds de beste verftechniek is? Neem dan contact met ons op voor vrijblijvend advies. Wij vertellen u met plezier meer over latexverf spuiten, sauzen en de verschillen en overeenkomsten.

Nadelen latexverf laten spuiten

De nadelen van latexverf zitten niet in de kwaliteit van de techniek, maar in het werk er omheen. Het spuiten gaat snel, maar de voorbereidingen hebben aandacht en tijd nodig.

  • Veel afplakwerk: Om ervoor te zorgen dat meubels, kozijnen en vloeren verf-vrij blijven, moet er heel wat worden afgeplakt. Hiervoor heeft u onder andere afdekzeil en goede schilderstape nodig.
  • Spuitnevel: Bij het spuiten komt spuitnevel vrij. Dit zijn kleine verfdeeltjes die door de lucht dwarrelen en neerdalen op spullen en bijvoorbeeld de vensterbank. Deze spuitnevel is de hoofdreden waarom we altijd goed afplakken.

Voordelen latexverf spuiten

De nadelen zijn al snel niet meer belangrijk als we het over de voordelen van latexverf spuiten hebben.

  • Geen strepen of banen: Doordat we gebruik maken van een professioneel verfspuitsysteem leveren we een streeploos en baanloos resultaat. Dat wordt genieten van een strakblauwe frisse muur… of elke andere kleur naar keuze!
  • Voordelig: Het inhuren van een latexspuiter is een efficiënte en voordelige oplossing om uw muren en plafonds weer als nieuw te krijgen. Natuurlijk is er verschil in prijs en kwaliteit van verf, maar het spuiten gebeurt altijd volgens onze hoge kwaliteitseisen